Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Onze Cursussen

Bij zorgkruis verzorgen wij voor onze zorgmedewerkers zelf samengestelde cursussen om ervoor te zorgen dat zij altijd bekwaam en bijgeschoold blijven.

Kijk hieronder welke cursussen je kunt volgen: 

BHV

Werk je in de zorg als zzp’er of bij een kleine organisatie? Dan is een ander helpen voor jou vanzelfsprekend. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou en eventuele collega’s als er iets misgaat? 

Meer informatie

Diabetes:

Onderhoud jouw competenties voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen. Volg een scholing over diabetes en subcutaan en intramusculair injecteren. 

Meer informatie

Medicatie en medicatieveiligheid:

Werk je als (zelfstandig) helpende of verzorgende in de zorg? Dan moet jij veilig medicijnen kunnen toedienen. Leer alles over soorten medicatie, toedieningsvormen en medicatieveiligheid in een medicatiecursus.

Meer informatie

Tiltechnieken:

Werken in de gezondheidszorg brengt fysieke risico’s met zich mee. Door het veelvuldig tillen en verplaatsen van cliënten belast je spieren en gewrichten wat schouder- nek, en rugklachten met zich mee kan brengen. Met een cursus tiltechnieken kun je die risico’s en klachten beperken. Daarbij krijg je inzicht in hoe je cliënten op een prettigere manier kunt begeleiden in hun beweging.

Meer informatie

Verpleegtechnische handelingen:

Werk jij (als zzp’er) in de zorg, dan moet jij in staat zijn veelvoorkomende en soms risicovolle verpleegtechnische handelingen bij een zorgvrager uit te voeren volgens geldende richtlijnen en protocollen. Goede nascholing is daarom essentieel. Met een bijscholing verpleegtechnische handelingen breng je jouw verpleegkundige competenties weer op peil.

Meer informatie

·          

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren