Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Missie en Visie

Waar zorg en mens elkaar kruisen

Missie

Zorgkruis vult zorgbehoefte op een zodanige manier in, dat de kwaliteit van welzijn en leven van onze cliënten optimaal is. Dat betekent: altijd vaste, bekende en betrouwbare gezichten, die zorg leveren die geheel is afgestemd op de individuele situatie van de cliënt.

Zorgkruis biedt ondersteuning die uiteenloopt van eenvoudige ondersteuning op het gebied van wonen en welzijn, tot complexe vormen van verpleging en behandeling.

Visie

Volgens ons is de zorgbehoefte niet hetzelfde als de zorgwens. Een behoefte is wat je nodig hebt, een wens is hoe je dit het liefste zou willen hebben.

Zorgkruis streeft ernaar om - samen met de cliënten –onze bijdrage zodanig in te vullen, dat er sprake is van een gezellige en veilige woonsituatie. Het is aan ons om met respect om te gaan met de behoeften én wensen van onze cliënten.


Zorgkruis staat niet alleen voor kwaliteit, maar zeker ook voor vertrouwen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren