Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Zorgkruis

Zorgkruis is een bemiddelingsbureau dat bestaat uit een jong gemotiveerd team dat beschikt over gepassioneerde zorgmedewerkers die actief zijn in verschillende vakgebieden. 

Zorgkruis is een jong dynamisch bedrijf wat al jarenlange ervaring heeft als zorgmedewerkers in de zorg. Door het werken in de zorg zagen wij dat er een groot personeelstekort is aan goed opgeleide zorgmedewerkers. Zo zijn wij samen een bemiddelingsbureau gestart om ervoor te zorgen dat het tekort verholpen wordt. Zo is Zorgkruis ontstaan. Door zelf cursussen te verzorgen zorgen wij ervoor dat iedereen geschoold en bekwaam aan het werk kan. 

We bieden vaste medewerkers aan de bewoners en mocht er iemand uitvallen hebben wij altijd een achterwacht 24/7 dit betekend dat de ingeplande dienst altijd gewerkt zal worden door een van onze medewerkers.

Waar zorg en mens elkaar kruisen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren